Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin-*zakochana*
TH FC Forum Team
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Wtorek 15-08-2006, 18:02 Temat postu: Ściąganie filmików |
|
|
Po ściągnięciu tego filmiku możemy go otworzyć tylko w programie Media Player Classic
Wchodzimy na strone [link widoczny dla zalogowanych]
a potem...
1. [link widoczny dla zalogowanych]
2. [link widoczny dla zalogowanych]
3. [link widoczny dla zalogowanych]
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
funny-feeling
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warshauuu.
|
Wysłany: Wtorek 15-08-2006, 18:42 Temat postu: |
|
|
Jeśli korzystasz z firefox'a to pobierz sobie rozszerzenie video downloader Lepsza sprawa. [link widoczny dla zalogowanych]
Użytkowanie podobne jak keepvid.com.
A możemy przekonwertować z flv na mpeg przez flv converter którego sama używam;)
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Admin-*zakochana*
TH FC Forum Team
|
Wysłany: Środa 16-08-2006, 11:06 Temat postu: |
|
|
Ja sobie pobrałam to rozszerzenie video downloader i ten program stąd [link widoczny dla zalogowanych] i lipa nie działa mi
Co robić??
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lunna
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Środa 16-08-2006, 11:59 Temat postu: |
|
|
Rozszerzenie działa tylko przy przeglądarce Mozilla Firefox 1.5.0.* Możliwe że dlatego nie działa. A konwertować można też programem Total Video Converter którego używam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lenka
|
Wysłany: Piątek 18-08-2006, 10:13 Temat postu: |
|
|
funny-feeling napisał: |
Jeśli korzystasz z firefox'a to pobierz sobie rozszerzenie video downloader Lepsza sprawa. [link widoczny dla zalogowanych]
Użytkowanie podobne jak keepvid.com.
A możemy przekonwertować z flv na mpeg przez flv converter którego sama używam;)
[link widoczny dla zalogowanych] |
pobrałam to video downloader, ale zapisało sie jako plik .xpi i nie wiem czym to otworzyć
a ten fly converter nie konwertuje mi
wyswietla sie komunikat czy konwertowac i jak klikam tak to pokazuje sie jakies okienko na chwile i juz.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lunna
|
Wysłany: Piątek 18-08-2006, 12:38 Temat postu: |
|
|
Lenuś musisz zapisując plik przez video downloader wpisać 'nazwa.FLV'. Wtedy on zapisuje plik jako prezentacja flasha czyli prawidłowo, i spokojnie przekonwerujesz go flv converterem.
A tak na marginesie jeśli komuś się nie chce wpisywać tego .flv to można do firefoxa ściągnąć DownloaderHelper który jest prostszy w obsludze. Trzeba mu tylko ustawić gdzie ma piki zapisywać, a jak chcemy ktorys sciagnac to klikamy w ikonke programu i wybieramy go z listy. No i z większej ilości stron ściąga
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lenka
|
Wysłany: Piątek 18-08-2006, 15:13 Temat postu: |
|
|
Mod-Lunna napisał: |
A tak na marginesie jeśli komuś się nie chce wpisywać tego .flv to można do firefoxa ściągnąć DownloaderHelper który jest prostszy w obsludze. Trzeba mu tylko ustawić gdzie ma piki zapisywać, a jak chcemy ktorys sciagnac to klikamy w ikonke programu i wybieramy go z listy. No i z większej ilości stron ściąga |
no niby to zainstalowalam... (juz po raz setny chyba ) i niby po ponownym wlaczeniu firefoxa powinno mi sie takie cos na gorze wyswietlic... i co? i dupa! o! nie ma niiiic.
edit:
dobra, rozpracowałam to
teraz tylko konwerter musze ściągnąć i bedę bardzo happy
edit2:
ja juz cholery dostaje z tą moją głupotą
zainstalowałam to cos do firefoxa... działa mi. wszystko jest git do momentu kiedy mam przekonwertować te pliki.
na forum, do którego podałyście linka jest kilka innych linkow do roznych konwerterow. ściagnełam pierwszy od góry - tak jak juz pisałam niby ma konwertować a nic nie konwertuje!
2 nie wiem czemu nie chce konwertować z tym rozszerzeniem plikow a powinien
3 na srodku zostawia gównianą ramke z logiem programu. i to tak przez cały filmik
wrr.
ale probuje dalej.
ja sie szybko nie poddaje
|
|
Powrót do góry |
|
|
|